• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Bouw Informatie Model (BIM)

Het gebruik van BIM is geen toekomst meer, maar het moet toegepast worden in concrete opdrachten en is in veel gevallen tegenwoordig een doorslaggevende factor. Binnen een bouwproces werken zeer veel verschillende partijen samen om te komen tot het uiteindelijke resultaat.

De rollen en verantwoordelijkheden van deze partijen verschuiven regelmatig. Ook de omgeving is continu in beweging. De grote hoeveelheid partijen en gegevens binnen een project en de dynamiek daarvan maakt dat de kans op faalkosten groot is.

BIM is de oplossing die er voor zorgt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continue beschikbaar en altijd actueel.

Mail voor vragen over BIM toepassingen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn we?

DBS Logipark is fabrikant en leverancier van parkeerbeveiligingssystemen zoals hekwerken, garagedeuren en dergelijke voor zowel particulieren als bedrijven. Onze fabriek en ons kantoor zijn gevestigd in Zeewolde.

Over DBS Logipark