• +31 (0)36 522 08 25
 • FAQ
 • Downloads

Over DBS Logipark BV

DBS Logipark is gespecialiseerd in afsluitingen ten behoeve van parkeren en stallen (parkeersystemen). Onze producten worden onder meer toegepast bij zowel bedrijfsmatig parkeren (parkeergarages en stallingsgarages) als ook voor uw privé-garage.

Vanuit ons hoofdkantoor in Zeewolde worden uw wensen zo goed mogelijk vertaald naar oplossingen: het woord probleem kennen we niet, wel uitdaging. Of we hier nu spreken over een offerte voor nieuw te leveren garagedeur, rolhek of snelvouwhek tot het oplossen van een storing aan een door de concurrent geleverd product: bij DBS Logipark bent u aan het juiste adres. Wij stoppen niet na het leveren, monteren en opleveren; hierna komt voor de gebruiker het belangrijkste: service!!

Naast de parkeersystemen zijn wij sinds 1988 bij DBS Logidock gespecialiseerd op het gebied van laad en lossystemen voor de industriële markt. Onze producten worden onder meer toegepast bij transportbedrijven en op- en overslagbedrijven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

DBS Logipark ziet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als ondernemer als een vanzelfsprekendheid. Er wordt dan ook met veel ambitie gewerkt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sociale en maatschappelijke betrokkenheid wordt door DBS Logipark beschouwd als een wezenlijk onderdeel van haar bestaansrecht.

Het MVO-beleid van DBS Logipark is gebaseerd op de volgende twee pijlers:

 Mens

De mens staat centraal in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom investeert DBS Logipark in het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers en hun omgeving.

 • Creëren van stage- en afstudeerplekken voor studenten met verschillende opleidingen en niveaus.
 • Bieden van aanvullende gerichte cursussen en opleidingen om doorgroeimogelijkheden te stimuleren.
 • Het actief deelnemen en adviseren van onderwijsinstellingen om de cohesie tussen onderwijs en bedrijfsleven te versterken.
 • Het verzorgen van veilige werkplekken voor het personeel in de fabriek en op de bouwlocatie om ongevallen en verzuim te minimaliseren.
 • DBS Logipark is VCA gecertificeerd daarnaast zijn alle betrokken medewerkers ook individueel VCA gecertificeerd.
 • Het creëren van een positief werkklimaat waarin medewerkers op effectieve wijze samenwerken en plezier in hun werk hebben.

 Aarde

Milieu en maatschappij zijn onlosmakelijk verbonden. Vanuit betrokken ondernemerschap investeert DBS Logipark daarom op verschillende manieren in milieuvriendelijke middelen en kapitaal om verantwoord om te gaan met de gevolgen voor het milieu en omgeving.

 • Een bedrijfsvoering, waarbij het energieverbruik en de belasting van het milieu zo laag mogelijk is.
 • Het bewust maken van de gebruikskosten van diverse hulpmiddelen voor een geringere milieubelasting.
 • Door gebruik te maken de digitale mogelijkheden zoals e-mail en smartphones informeren wij de medewerkers. Hierdoor is het papier gebruik geminimaliseerd.
 • DBS Logipark vraagt ook van haar toeleverancier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en stelt hier dan ook hoge eisen aan.

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken op het volgende adres: serviceDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn Pagina

Meer informatie over DBS Logipark kunt u vinden op onze LinkedIn bedrijfspagina.

DBS Logipark BV op LinkedIn

12Build

vraag uw offerte aan via 12Build

DBS Logidock

Meer informatie over ons zusterbedrijf DBS Logidock kunt u vinden op de website van DBS Logidock:

dbslogidock logo wit