• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Speedgate parkeergarage appartementsgebouw Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een van de belangrijke ontwikkelingsgebieden voor woningbouw in Amsterdam. Door de noodzaak voor veel extra woningen in regio Amsterdam wordt ook op het Zeeburgereiland gekozen voor hoge dichtheid van woningen en hoogbouw. In dat concept is straat parkeren slechts beperkt mogelijk. Het resultaat zijn parkeergarages onder de appartementsgebouwen en waar parkeergarages zijn komen de speedgates van DBS Logipark in beeld.

 

Als doorgang voor voertuigen de parkeergarage in en uit zijn de Speedgates van DBS uitermate geschikt. Anders dan de meeste rolhekken en overheaddeuren is de Speedgate van DBS ontworpen voor veelvuldig gebruik. De Speedgate kan zonder problemen de hele dag open en dicht gestuurd worden.

Speegate Zeeburgereiland 1

 

 

Voor dit project is gekozen voor een Speedgate voor de auto's met ernaast een loopdeur voor fietsers en voetgangers met hetzelfde uiterlijk als de Speedgate. Voor de veiligheid is de loopdeur naast de Speedgate, in geval van paniek, zonder sleutel te openen. Om vrije doorgang voor iedereen te voorkomen is daarvoor op de Speedgate en de loopdeur een antivandaal plaat gemonteerd.

Speedgate Zeeburgereiland

 

op de afbeeldingen van de Speedgate zijn de ingebouwde verkeerslichten goed te zien, aan de voorzijde in de kolommen en aan de contrazijde in de deurvleugel. Omdat DBS alle bedrading van de Speedgates door de vleugels en scharnieren leidt is de mogelijkheid van vandalisme op de bedrading van de speedgates tot het absolute minimum beperkt. 

Speegate Zeeburgereiland 2

Tevens leveren wij garagedeuren, garage sectionaaldeuren, garage rolhekken, garage kanteldeuren, draaipoorten, slagbomen, parkeerbeugels  en specials in overleg.

DBS Logipark, de oplossing voor uw uitdaging!