• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Parkeergarage rolhekken


De parkeergarage rolhekken van DBS Logipark zijn ontworpen met een speciale zelfdragende constructie. Constructief is deze alleen aan de vloer gemonteerd waardoor, in combinatie met de kunststof rail bekleding, de geluidsoverdracht van deze parkeergarage rolhekken tot het absolute minimum beperkt is.


Het parkeergaragerolhek van het type ARH is uit te voeren met alle verschillende vormen van toegangscontrole. Hierbij kunt u denken aan verkeerslichten, handzenders, veiligheidslussen, proximity kaarten of intercom.
Er is een veel groter pakket aan opties mogelijk, zoals op de foto te zien kunnen er loop deuren worden toegepast in het zelfde uiterlijk als het rolhek, kunnen de parkeergarage rolhekken in verschillende kleuren afgewerkt worden en zijn vaste boven panelen ook geen enkel probleem.
Het parkeerrolhek ARH is standaard voorzien van alle denkbare beveiligingen zoals: onderloop-, openloop-, klem- en dagmaatbeveiliging. Als enige op de markt maken wij gebruik van een robot-sleepkabel in plaats van de door iedereen nog toegepaste storingsgevoelige spiraalkabel.
Het parkeerrolhek ARH is voorzien van een verkeerslichtregeling en een geïntegreerde tegenverkeersregeling. Hiermee kunnen de verkeerslichten (optioneel) aangestuurd worden. Niet zoals bij de meeste parkeergarage rolhekken alleen rood bij beweging en groen bij volledig open maar een echte verkeersregeling waarbij de tegenligger een rood verkeerslicht ziet en een groen verkeerslicht voor degene die als eerste een “open commando” heeft gegeven.