• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Speedgate parkeergarage appartementsgebouw Riga kade Amsterdam

Imagewharf B.V. heeft Hercuton opdracht verstrekt drie loft kantoren en een parkeergebouw in de Houthavens in Amsterdam te realiseren. De panden zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes voor bedrijven uit de creatieve sector. De gebouwen worden conceptmatig gerealiseerd en turnkey opgeleverd in prefab beton, staal én hout. Voor de Speedgate is de opdracht aan DBS Logipark verstrekt.

Speedgate met roostervulling buiten

 Voor de ingang naar de parkeergarage is gekozen voor de Speedgate van DBS Logipark met een roostervulling in RAL kleur. Het rooster is dezelfde als die van de omliggende wandconstructie.

Speedgate met rooster vulling

 Door de roosters houdt de ruimte haar open karakter maar is toch afgesloten voor ongenode bezoekers. Bijkomend voordeel is dat de toevoer van frisse lucht maximaal is in deze parkeergarage. Tevens kunnen de Speedgates van DBS heel veel bewegingen aan waardoor de werking van deze speedgate voor lange tijd gegarandeerd is.

Speedgate met roostervulling tijdens montage

De Speedgate is in een vrij vroeg stadium geplaatst zodat de bouwmaterialen achter gesloten deuren opgeslagen konden worden.

Tevens leveren wij garagedeuren, garage sectionaaldeuren, garage rolhekken, garage kanteldeuren, draaipoorten, slagbomen, parkeerbeugels  en specials in overleg.

DBS Logipark, de oplossing voor uw uitdaging!