• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Parkeergarage rolhek Magnolia State te Ede

Appartementsgebouwen met ondergelegen parkeergarage

Voor de parkeergarage van Magnolia State in Ede heeft DBS Logipark een parkeerrolhek, met een voetgangersdoorgang ernaast, mogen leveren. De speciale Parkeergarage rolhekken van DBS Logipark zijn zo ontworpen dat de geluidsoverbrenging bij openen en sluiten van het parkeerrolhek naar de omliggende appartementen tot het absolute minimum wordt beperkt.

Anders dan bij de meeste rolhekken wordt het parkeerrolhek niet met consoles tegen de wand gemonteerd maar wordt voor dit rolhek gebruik gemaakt van de, speciaal voor parkeergarages ontworpen, zelfdragende constructie.

Door de samenstelling van het oprolmechanisme, de speciale motor en de met kunststof gevoerde geleiders is het parkeerrolhek van DBS uitermate geschikt voor toepassing in middelgrote parkeergarages. 

De parkeergarage rolhekken van DBS Logipark zijn ontworpen met een speciale zelfdragende constructie. Constructief is deze alleen aan de vloer gemonteerd waardoor, in combinatie met de kunststof rail bekleding, de geluidsoverdracht van deze parkeergarage rolhekken tot het absolute minimum beperkt is.

Parkeerhek Binnen

Het parkeerrolhek ARH is voorzien van een verkeerslichtregeling en een geïntegreerde tegenverkeersregeling. Hiermee kunnen de verkeerslichten (optioneel) aangestuurd worden. Niet zoals bij de meeste parkeergarage rolhekken alleen rood bij beweging en groen bij volledig open maar een echte verkeersregeling waarbij de tegenligger een rood verkeerslicht ziet en een groen verkeerslicht voor degene die als eerste een “open commando” heeft gegeven.

Tevens leveren wij speedgates, garagedeuren, garage sectionaaldeuren, garage rolhekken, garage kanteldeuren, draaipoorten, slagbomen, parkeerbeugels  en specials in overleg.

DBS Logipark, de oplossing voor uw uitdaging!