• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Speedgate parkeergarage appartementsgebouw Little Manhattan Amsterdam

Little Manhattan is een appartementsgebouw in het "Amsterdam Fashion district".

In de buurt van het complex mag niet geparkeerd worden, daarom is gekozen voor een afgesloten parkeerplaats op het binnenplein van het gebouw.

Als doorgang voor voertuigen de parkeergarage in en uit zijn de Speedgates van DBS uitermate geschikt. Anders dan de meeste rolhekken en overheaddeuren is de Speedgate van DBS ontworpen voor veelvuldig gebruik. De Speedgate kan zonder problemen de hele dag open en dicht gestuurd worden.

Speedgate Little Manhattan binnen

Voor dit project is gekozen voor een Speedgate voor de auto's met ernaast een loopdeur voor voetgangers met hetzelfde uiterlijk als de Speedgate.Op de foto's is de tegenverkeersregeling te zien. Deze regeling bepaald welk voertuig als eerste in of uit mag rijden zodat een confrontatie bij de speedgate achterwege kan blijven. Ook zijn op de afbeeldingen van de Speedgate de ingebouwde verkeerslichten goed te zien, aan de voorzijde in de kolommen en aan de contrazijde in de deurvleugel. Omdat DBS alle bedrading van de Speedgates door de vleugels en scharnieren leidt is de mogelijkheid van vandalisme op de bedrading van de speedgates tot het absolute minimum beperkt.

Speedgate Little Manhattan open

 

Tevens leveren wij garagedeuren, garage sectionaaldeuren, garage rolhekken, garage kanteldeuren, draaipoorten, slagbomen, parkeerbeugels  en specials in overleg.

DBS Logipark, de oplossing voor uw uitdaging!