• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Parkeergarage Rolhek Hoge Huys Zwolle

Niet elke deur is geschikt om als toegangsdeur voor een parkeergarage gebruikt te worden. Soms laten architecten zich verleiden te kiezen voor uiterlijk alleen en vergeten daarmee functionaliteit. DBS levert deuren op maat voor elke parkeer garage en in zo goed als ieder uitvoering. Vooraf overleg met DBS over parkeergarage toepassingen voorkomt wat de bewoners van het Hoge Huys in Zwolle is overkomen.

De geplaatste deur paste mooi bij het ontwerp van het gebouw maar bleek niet geschikt te zijn voor toepassing in een parkeergarage. Veelvuldig storing was daarvan het gevolg.

20180208 162447

Om snel een oplossing in te passen waarvan met zekerheid is vast te stellen dat het het beoogde gebruik aankan namelijk het veelvuldig openen en sluiten van de parkeergarage voor het in en uitrijden van auto's, is gekozen voor een ARH van DBS. Een rolhek dat naast de mogelijkheid voor veelvuldig gebruik als enorm extra pluspunt heeft dat door de speciale zelfdragende constructie geluidsoverdracht naar omliggende woningen tot het absolute minimum is beperkt.