• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Advies parkeersystemen

Vanwege onze ervaring op het gebied van diverse parkeersystemen kunnen wij u een gericht en kundig advies geven. Juist ook afwijkend van de standaard oplossingen kunt u en mag u van DBS Logipark mensen iets extra's verwachten.

Voor een nieuw toe te passen product of voor upgraden van bestaande producten: DBS Logipark is uw betrouwbare partner; neem gerust contact met één van onze, landelijk, werkende vertegenwoordigers. Zij zullen u het beste, maar nog belangrijker, het meest voordelige advies uitbrengen. Meest voordelig wil niet altijd zeggen dat het de laagste investering is; het kan ook betekenen dat de investering hoger is dan derden u adviseren maar gegarandeerd dat u met ons advies de best werkbare oplossing en op de langere termijn ook de goedkoopste oplossing heeft.

Waar dient u bijvoorbeeld rekening mee te houden als u een parkeersysteem gaat, of laat, bouwen. Vaak is het zo dat wanneer wij niet op de voorhand met de eindgebruiker in contact staan, er niet of minder, gericht aangeboden kan worden. Als wij, voordat de bouw aanvangt, enige tijd met de eindgebruiker van gedachten kunnen wisselen, over bijvoorbeeld waarvoor en hoe frequent men de toe te passen producten wil gaan gebruiken, kan dit voor de toekomst veel geld (en ergernis van personeel) besparen.

Advies geven betekent ook dat, wanneer u een storing heeft, wij niet persé langs hoeven te komen, maar u ook telefonisch kunnen adviseren (assisteren) in het oplossen van uw probleem. Vaak is het probleem een kleinigheidje. Deze service bespaart u veel geld, u kunt uw activiteiten weer snel hervatten en de storing is snel opgelost. Mocht het probleem vaker voorkomen, kunnen wij u adviseren over hoe u het kan voorkomen. Bijvoorbeeld door een wijziging in uw producten/systeem door te voeren of advies te geven in het gebruik van uw product.

Voor elk probleem hebben wij wel een oplossing. Komen wij er zelf niet uit, dan zorgen wij ervoor dat wij u wel met de juiste personen in contact brengen.

Persoonlijke benadering en interesse in onze klant is ons sterke punt.

DBS Logipark:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Service zoals het hoort
  • Passie voor elke oplossing
  • Flexibiliteit
  • Betaalbare kwaliteit
  • Fabricage in Nederland
  • Vakkundig advies & montage

Wie zijn we?

DBS Logipark is fabrikant en leverancier van parkeerbeveiligingssystemen zoals hekwerken, garagedeuren en dergelijke voor zowel particulieren als bedrijven. Onze fabriek en ons kantoor zijn gevestigd in Zeewolde.

Over DBS Logipark