• +31 (0)36 522 08 25
  • FAQ
  • Downloads

Onderhoud & Service

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het onderhouden van alle soorten toegangssystemen heeft DBS Logipark een uitgekiend service- en onderhouds-systeem ontwikkeld aan te passen aan uw specifieke situatie en dus volledig op maat voor u.

Wij voeren onderhoud uit aan speedgate, parkeerschuifdeur, parkeerrolhek, branddeur, brandscherm, rolluik, parkeerkanteldeur, overheaddeur, snelroldeur en laad- en lossysteem

Daarbij beperkt DBS zich niet slechts tot de eigen producten maar onze ervaren monteurs kennen ook de ins en outs van de door collega’s in de markt geleverde producten zodat ook deze systemen in ons onderhoudsplan opgenomen kunnen worden. Dat voorkomt dat u bij een eventuele storing eerst op zoek moet naar de producent van dit systeem, DBS pakt het voor u op.

Voor veel mensen/bedrijven is de post onderhoud een "ondergeschoven kindje". Het uitvoeren van periodiek onderhoud is echter juist een uiterst belangrijke factor in de voortzetting en de betrouwbaarheid van de logistieke processen binnen uw bedrijf. Stilstand door achterstallig onderhoud kan daarom funest zijn.

Tijdens periodiek onderhoud kunnen mankementen in een vroeg stadium geconstateerd en verholpen worden. Deze service voorkomt veel directe kosten; waaronder een extra rit en arbeid, en misschien nog wel meer indirecte kosten; onder andere stagnatie van uw bedrijfsproces en irritatie van uw personeel.

 

Serviceovereenkomst

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer u, geheel vrijblijvend, een offerte voor een DBS serviceovereenkomst wilt aanvragen. Onze servicemedewerkers staan u graag te woord bij eventuele vragen en/of opmerkingen.

Wie zijn we?

DBS Logipark is fabrikant en leverancier van parkeerbeveiligingssystemen zoals hekwerken, garagedeuren en dergelijke voor zowel particulieren als bedrijven. Onze fabriek en ons kantoor zijn gevestigd in Zeewolde.

Over DBS Logipark